1. Speak to Me

>> sâmbătă, 20 iunie 2009

Exista o varsta pentru orice lucru faci? Varsta la care te uiti la Cartoon Network la Dexter’s Laboratory, Scooby-Doo si Batman (pe “vremea mea” astea erau desenele de pe CN, nu toate ineptiile dublate de acum), varsta la care cazi ca pampalaul si ai genunchii, coatele, capul pline de vanatai si rani si cicatrici care de care mai spectaculoase, varsta la care iti dai seama ca gagicile nu sunt “baietii rai”, varsta la care iti iei buletinul, varsta la care incepi sa iti chemi prietenii la ziua ta la 9 seara si incepe sa se puna problema in cate zile ajunge fiecare acasa, varsta la care vrei sa pleci de acasa, varsta la care incepe sa iti placa M*A*S*H sau varsta la care iti angajezi prima secretara.
Exista o varsta pentru multe. In afara de toate astea , care sunt elemente de baza ale vietii pre-20 de ani, exista varsta la care descoperi muzica adevarata, cat de mult inseamna, cat de mare influenta poate avea asupra ta. Si de aici totul e Pink Floyd.

1 comments:

Anonim 20 iunie 2009 la 17:49  

Exista si o varsta la care asculti folk..e varsta de dupa anii in care ne calculam zilele de intors acasa, anii care sunt freneticii insinguati ai vietii, inconjurati de lume multa si buna, dar totusi epuzanto-depresivi...e o varsta placida..prea repede traita si cu impaturitate consumata..dar e o varsta pt toate...si fiecare o traieste in alt an!:)

echoeofrock's Profile Page

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP