Negru

>> vineri, 2 ianuarie 2009

Haine negre, blugi negri mulati, tricouri negre cu maneca scurta de preferat, simple sau cu imprimeuri cu trupe, motoare, chitari sau desene mai mult sau mai putin infricosatoare, de un negru curat sau decolorate pe care negrul s-a transformat intr-un gri spalacit din cauza anilor si a numarului nenumarat de dati de care au fost spalate (poate si putin rupte), bocanci, cizme de motor prafuite, zgariate, cu tinte, talpa inalta de fier, lanturi atarnate de ele, tepi sau patchuri Harley Davidson, geaca de piele de motor cu tinte, lanturi, franjuri pe maneci, intarituri la umeri si la spate, foarte multe buzunare si cu o istorie cat mai lunga, pantaloni de piele cat se poate de mulati posibil, ciorapi negri, maieu negru, chiloti negri, manusi de piele negre cu sau fara degete, fuste de piele, corsete de piele negre cu siret cat mai strans si cu imprimeuri cu flacari, cizme pana la genunchi cu toc inalt, pline de franjuri si lanturi, camasa neagra purtata cu cravata cu chitari si insigne cu trupe, chitari sau cafenele rock, bandana rosie sau cu imprimeuri cu simboluri ale libertatii sau orice se aproprie de asta, par lung prins in coada sau lasat liber, machiaje stridente si chiar putin infricosatoare facute pe toata fata sau pe maini, unghii lungi si vopsite negru sau rosu strident, palarie de cowboy sau joben, curele de piele cu catarame cu nume de trupe, tatuaje cu simbolurile trupelor preferate.

De ce lumea se uita urat pe strada la rockeri?

1 comments:

Anonim 2 ianuarie 2009 la 22:16  

Pai nu vor chiar ei sa se uite lumea asa? Nu le place lor sa sperie? :))
Asa ca mai bine spune TU de ce se imbraca unii rockeri asa, ca mie una zau ca nu-mi vine sa umblu in tzoale de inspiratie sado-maso... (iar tricourile cu trupe nu-mi vin bine ca imaginea se deformeaza prea tare pe piept :)) ) Asta vara imi povestea fratele meu cum trecea cu un prieten pe langa stadionul municipal unde era mare concert mare si vedea rockerii cu hainele alea de piele negre (mai toti si cu gecile pe ei) si nu intelegeau cum de rezista - ca ei se topeau in pantaloni scurti si tricouri! (Sunt rockeri si ei, nu de azi de ieri, dar faceau ultimele pregatiri pentru plecarea in delta; era o chestie mult mai importanta decat Helloween si Testament. Daca era Priest sau Megadeth poate o mai amanau 2 zile...)
E clar ca nu ma uit urat pe strada la rockerii astia afisati, dar fi sigur ca nici nu ma impresioneaza pozitiv.
O singura data m-a socat un rocker. M-am dus si eu la un notar recomandat de o vecina, asteptandu-ma sa dau de un nene mic, cu chelie si sacou bej. Cum nu era acolo, am asteptat. Cand a aparut, m-am trezit fata in fata cu un tip de douazeci si ceva de ani, inalt, bine facut, cu parul lung si negru cazand pe umerii costumului negru care-i venea perfect.

echoeofrock's Profile Page

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP